In vreme ce Steaua pleca sambata in al doilea stagiu de pregatire al iernii, in Cipru, fostul sau atacant Victoras Iacob s-a intors din Germania, unde si-a perfectat transferul la FC Kaiserlsutern. "Din punctul meu de vedere s-a rezolvat, am gasit niste oameni deosebiti acolo. 99 la suta e pus la punct transferul, mai sunt doar cateva detalii intre cluburi de rezolvat. M-as bucura sa vina si Niculescu (n.r. - atacantul dinamovist Claudiu Niculescu a fost ofertat la randu-i de Kaiserslautern cu un salariu stagional de 800.000 de euro). Cu cat sunt mai multi romani cu atat mai bine. Nu ma asteptam la asa o primire, am fost surprins de oamenii de acolo, se spera mult de la mine si eu sper sa nu le insel asteptarile", a spus Iacob.
Alti jucator aflati pe lista disponibilizatilor din Ghencea, Dorel Zaharia si Marius Croitoru, sunt foarte aproape de a parasi fotbalul romanesc. In cazul lui Zaharia, Steaua s-a inteles in mare parte cu un club din China, aceeasi situatie fiind si in cazul lui Croitoru, ofertat din Israel, de Hapoel Tel Aviv.
quelle:
http://www.realitatearomaneasca.ro/cont ... erslautern
Kann das jemand, welcher der Rumänischen Sprache mächtig ist bitte übersetzen? bzw. mal den Link für ein Rumänisch Sprachtool einstellen?
Google kann es nämlich nicht übersetzen.
Fritz Walter hat den ,,Deutschen Gruß'' abgelehnt, Briefe nicht mit ,,Heil Hitler'' unterzeichnet, im Vereinslokal der TSG Diedenhofen soll er gar ,,Heil Moskau'' gerufen haben. (Süddeutsche 17.05.2010)